Horeca

Horeca

Kohvilahendused restoranidele, kohvikutele ning toitlustusteenust pakkuvatele ettevõtetele.

Täiendkoolitused on mõeldud professionaalsele teenindajale, kes valmistab kohvi espressomasinaga või filtermeetodil. Pakume koolitusi nii algajale kui kogemustega baristale.

Espressokoolitus

Täiendkoolitus on mõeldud professionaalse teenindajale, kes valmistab kohvi espressomasinaga ja soovib teada sellest imelisest joogist rohkem.
Koolitus kestab 6-8 tundi ja grupis on kuni neli inimest, kes saavad treeningult kaasa:

  • ülevaate kohvimaailmast, sortide erinevusest ja arusaamise sellest, kuidas kohv oma maitse saab
  • ülevaate röstimisest ja selle mõjust joogi maitsele
  • barista töövahendite koolituse
  • jahvati õige käsitlemise praktikumi, jahvatusastme muutmise mõju kohvi maitsele
  • espressopõhiste piimajookide ülevaate ning oskuse piimale sametist mikromull-vahtu võluda
  • barista-art algteadmised ja vahuga kohvile joonistamise oskused
  • Coffee People sertifikaat

Filtermeetodid

Koolitus on mõeldud nii baristadele kui kohviarmastajatele, kes tahavad filtermeetodil kohvist rohkem teada saada.
Koolitus kestab 3-5 tundi ja sellel osaleb korraga kuni kaks inimest.

Koolitus annab:

  • Algteadmised kohvist, kasvukõrguse, kliima ja kohvisordi panus maitsesse
  • Kohvikirss ja selle töötlusmeetodid
  • Chemexi valamisvilumus
  • V60 ja Aeropressiga kohvi valmistamise oskus
  • Fellow valmistamise oskus
  • Coffee People sertifikaadi

SlowCoffee

Slow coffee tähistab kohvi, mis on valmistatud „aeglasel meetodil“ ehk läbi filtri. Slow coffee kasuks teiste meetodite ees räägib see, et aeglasem valmimisaeg toob paremini esile kohvi rikkalikud maitsenüansid ning naturaalse magususe, mistõttu kvaliteetsele kohvile ei teki sellisel meetodil valmistamise puhul vajadust lisada suhkrut ega piima.

Lisaks, on teda ülimalt lihtne valmistada ning on ka kehale kergem.
PS: võrreldes masinakohviga kuni 10% rohkem kofeiini!