Kuva lehel: 20 40 80

Kaffee

Filtern

Dein Sieg:
15%
ESP kogu soriment 500g x 7 In den Einkaufskorb Info
ESP kogu soriment 500g x 7 Proovi kõiki Coffee People röstimiskoja espressosid ja leia oma lemmik. 

Valikus on seitse erinevat kohvi (decaf kohvi komplektis pole): 

Colombia, Inga Aponte
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Colombia, Tolima 
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Indoneesia, Sumatra
RAJA BATAK tähendab tõlkes „Bataki kuningas“. Batakid on Põhja-Sumatral elav rahvusrühm, kel on oma keel ja kes valmistab samanimelist Indoneesia kohvi.
 
„Meekohv“ saadakse ubade kuivatamisel koos neid ümbritsevaga, mis annab kohvile eriti tugeva ja magusapoolse maitse.

Keenia, Kirimiri
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Colombia, Buenos Aires
Coffee People asutaja Annar Alas osales Colombia rahvuslikul kohvikonkursil kohtunikuna, kus käesolev kohv valiti finalistide hulka. Pisikese farmi Buenos Aires kogu kohvipartii osteti meie poolt pärast võistlust toimunud oksjonilt, kus pakkumiste tegemist vaatasid pealt ka selle sama kohvi kasvatajad. Farmerite emotsioonid väljendusid läbi õnnepisarate, nähes, kuidas nende raske töö on end ära tasunud. 

Ei tasu lasta end eksitada farmi nimest Buenos Aires, mis on ühtlasi ka Argentiina pealinn. Tegu on Colombia, Huila piirkonna kohviga, mis on oma teekonna Eestisse leidnud läbi kohaliku kohvikasvatajate föderatsiooni.

Kõikidest Colombia kohvidest on Boyaca piirkonna omad kõige põnevamate maitsenüanssidega. Äärmiselt mitmekesine pinnas ja kliima toovad kaasa erilaadseid ja keerukaid maitseid varieeruvad isegi sama piirkonna istanduste vahel.

Brasiilia, Linda 
Brasiilia Cerrado Mineiro piirkond on tuntud oma rikkaliku pinnase ja sobiva kliima poolest, mis on ideaalsed kohvi kasvatamiseks.

Konkreetne kohv on segu erinevatest araabika kohvi sortidest, mille kooskõla mõjub täidlaselt, mahlaselt ja magusalt. Alates kohvikooperatiivi esimestest päevadest on Linda olnud selle asutaja Nicolas Bellangé’i lemmik. Selle kohvi kõrge kvaliteet on aastate jooksul püsinud ning säilitanud maheda magususe, mis on Brasiilia kohvidele nii omane.

NO3
Espresso No3 näol on tegemist Coffee People-i oma maja seguga, mis on võitnud mitmeid rahvusvahelisi pimemaitsmisi. Esimene tunnustus saabus meie loomingule 2010. aastal, mil võitsime Swissoteli blind-cuppingu ning koos sellega ka õiguse pakkuda Swissoteli külalistele iga päev pehmet espresso aroomibuketti väikestelt Colombia ja Guatemala kohvitootjatelt.
Dein Sieg:
15%
LR kogu soriment 500g x 8 In den Einkaufskorb Info
LR kogu soriment 500g x 8 Proovi kõiki Coffee People röstimiskoja espressosid ja leia oma lemmik. 

Valikus on kaheksa erinevat kohvi (Colombia decaf ning Colombia Buenos Aires kohvi komplektis pole): 

Colombia, Inga Aponte
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Colombia, Tolima 
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Indoneesia, Sumatra
RAJA BATAK tähendab tõlkes „Bataki kuningas“. Batakid on Põhja-Sumatral elav rahvusrühm, kel on oma keel ja kes valmistab samanimelist Indoneesia kohvi.
 
„Meekohv“ saadakse ubade kuivatamisel koos neid ümbritsevaga, mis annab kohvile eriti tugeva ja magusapoolse maitse.

Keenia, Kirimiri
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Burundi
Kirezi kohvisegu koosneb Põhja-Burundi Ngozi provintsi parimatest valitud ubadest. Kirezi tähendab rundi keeles „ilus asi”.

Kohvi kasvatatakse peamiselt mägedes, 1600–1800 m kõrgusel merepinnast. Ngozi ja Kayanza provintsid on Burundi suurimad kohvikasvatuspiirkonnad. Punakas pinnas on viljakas ja kohvi peamine kasvuaeg langeb vihmaperioodi. 

Brasiilia, Santa Rita
Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.

Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse neid terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.

Panama 
Kohvikasvataja Don Anastacio Cubilla on sündinud ja kasvanud kohvi kasvatamise piirkonnas Jurutungos, mis asub Chiriqui maakonnas Lääne-Panamas.

See piirkond sobib kohvi kasvatamiseks suurepäraselt tänu täiuslikele ilmastikutingimustele ja rikkale vulkaanilisele mullastikule looduskaitse all olevatel vulkaan Baru nõlvadel, kus farm asub. Don Cubilla on perefarm, kus kõik pere liikmed panustavad parima kohvi kasvatamisse. Istanduses kasvavad ainult Catuai sordi kohvipuud.

Colombia, Aguas Claras
Coffee People-i asutaja Annar Alas osales Colombia rahvuslikul kohvikonkursil kohtunikuna, kus käesolev kohv valiti finalistide hulka. Pisikese farmi Aguas Claras kogu kohvipartii osteti meie poolt pärast võistlust toimunud oksjonilt, kus pakkumiste tegemist vaatasid pealt ka selle sama kohvi kasvatajad. Farmerite emotsioonid väljendusid läbi õnnepisarate, nähes, kuidas nende raske töö on end ära tasunud.
 
Aguas Claras kohv pärineb Colombia väikesest piirkonnast Casanare, mis on spetsialiseerunud erikohvi kasvatamisele. Palmimetsade ja suursuguste mäestike keskel kasvatatkse kõrg-kvaliteetset araabika kohvi - Typica, mida on täiustatud juba sajandeid.
 
Typica on kõikide kohvisortide esiisa, olles võrdne võistluskaaslane maailma parimatele kohvidele. 
Dein Sieg:
15%
LR kogu soriment 250g x 8 In den Einkaufskorb Info
LR kogu soriment 250g x 8 Proovi kõiki Coffee People röstimiskoja espressosid ja leia oma lemmik. 

Valikus on kaheksa erinevat kohvi (Colombia decaf ning Colombia Buenos Aires kohvi komplektis pole): 

Colombia, Inga Aponte
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Colombia, Tolima 
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Indoneesia, Sumatra
RAJA BATAK tähendab tõlkes „Bataki kuningas“. Batakid on Põhja-Sumatral elav rahvusrühm, kel on oma keel ja kes valmistab samanimelist Indoneesia kohvi.
 
„Meekohv“ saadakse ubade kuivatamisel koos neid ümbritsevaga, mis annab kohvile eriti tugeva ja magusapoolse maitse.

Keenia, Kirimiri
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Burundi
Kirezi kohvisegu koosneb Põhja-Burundi Ngozi provintsi parimatest valitud ubadest. Kirezi tähendab rundi keeles „ilus asi”.

Kohvi kasvatatakse peamiselt mägedes, 1600–1800 m kõrgusel merepinnast. Ngozi ja Kayanza provintsid on Burundi suurimad kohvikasvatuspiirkonnad. Punakas pinnas on viljakas ja kohvi peamine kasvuaeg langeb vihmaperioodi. 

Brasiilia, Santa Rita
Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.

Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse neid terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.

Panama 
Kohvikasvataja Don Anastacio Cubilla on sündinud ja kasvanud kohvi kasvatamise piirkonnas Jurutungos, mis asub Chiriqui maakonnas Lääne-Panamas.

See piirkond sobib kohvi kasvatamiseks suurepäraselt tänu täiuslikele ilmastikutingimustele ja rikkale vulkaanilisele mullastikule looduskaitse all olevatel vulkaan Baru nõlvadel, kus farm asub. Don Cubilla on perefarm, kus kõik pere liikmed panustavad parima kohvi kasvatamisse. Istanduses kasvavad ainult Catuai sordi kohvipuud.

Colombia, Aguas Claras
Coffee People-i asutaja Annar Alas osales Colombia rahvuslikul kohvikonkursil kohtunikuna, kus käesolev kohv valiti finalistide hulka. Pisikese farmi Aguas Claras kogu kohvipartii osteti meie poolt pärast võistlust toimunud oksjonilt, kus pakkumiste tegemist vaatasid pealt ka selle sama kohvi kasvatajad. Farmerite emotsioonid väljendusid läbi õnnepisarate, nähes, kuidas nende raske töö on end ära tasunud.
 
Aguas Claras kohv pärineb Colombia väikesest piirkonnast Casanare, mis on spetsialiseerunud erikohvi kasvatamisele. Palmimetsade ja suursuguste mäestike keskel kasvatatkse kõrg-kvaliteetset araabika kohvi - Typica, mida on täiustatud juba sajandeid.
 
Typica on kõikide kohvisortide esiisa, olles võrdne võistluskaaslane maailma parimatele kohvidele. 
Dein Sieg:
15%
ESP kogu soriment 250g x 7 In den Einkaufskorb Info
ESP kogu soriment 250g x 7 Proovi kõiki Coffee People röstimiskoja espressosid ja leia oma lemmik. 

Valikus on seitse erinevat kohvi (decaf kohvi komplektis pole): 

Colombia, Inga Aponte
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Colombia, Tolima 
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Indoneesia, Sumatra
RAJA BATAK tähendab tõlkes „Bataki kuningas“. Batakid on Põhja-Sumatral elav rahvusrühm, kel on oma keel ja kes valmistab samanimelist Indoneesia kohvi.
 
„Meekohv“ saadakse ubade kuivatamisel koos neid ümbritsevaga, mis annab kohvile eriti tugeva ja magusapoolse maitse.

Keenia, Kirimiri
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Colombia, Buenos Aires
Coffee People asutaja Annar Alas osales Colombia rahvuslikul kohvikonkursil kohtunikuna, kus käesolev kohv valiti finalistide hulka. Pisikese farmi Buenos Aires kogu kohvipartii osteti meie poolt pärast võistlust toimunud oksjonilt, kus pakkumiste tegemist vaatasid pealt ka selle sama kohvi kasvatajad. Farmerite emotsioonid väljendusid läbi õnnepisarate, nähes, kuidas nende raske töö on end ära tasunud. 

Ei tasu lasta end eksitada farmi nimest Buenos Aires, mis on ühtlasi ka Argentiina pealinn. Tegu on Colombia, Huila piirkonna kohviga, mis on oma teekonna Eestisse leidnud läbi kohaliku kohvikasvatajate föderatsiooni.

Kõikidest Colombia kohvidest on Boyaca piirkonna omad kõige põnevamate maitsenüanssidega. Äärmiselt mitmekesine pinnas ja kliima toovad kaasa erilaadseid ja keerukaid maitseid varieeruvad isegi sama piirkonna istanduste vahel.

Brasiilia, Linda 
Brasiilia Cerrado Mineiro piirkond on tuntud oma rikkaliku pinnase ja sobiva kliima poolest, mis on ideaalsed kohvi kasvatamiseks.

Konkreetne kohv on segu erinevatest araabika kohvi sortidest, mille kooskõla mõjub täidlaselt, mahlaselt ja magusalt. Alates kohvikooperatiivi esimestest päevadest on Linda olnud selle asutaja Nicolas Bellangé’i lemmik. Selle kohvi kõrge kvaliteet on aastate jooksul püsinud ning säilitanud maheda magususe, mis on Brasiilia kohvidele nii omane.

NO3
Espresso No3 näol on tegemist Coffee People-i oma maja seguga, mis on võitnud mitmeid rahvusvahelisi pimemaitsmisi. Esimene tunnustus saabus meie loomingule 2010. aastal, mil võitsime Swissoteli blind-cuppingu ning koos sellega ka õiguse pakkuda Swissoteli külalistele iga päev pehmet espresso aroomibuketti väikestelt Colombia ja Guatemala kohvitootjatelt.
LR GUATEMALA San Antonio Huista Organic 0,25kg Huehuetenango asub Guatemala mäestikus Mehhiko piiril. Tänu piirkonna kõrgusele ja mitmekesisele mikrokliimale on sealt pärit kohvidel säravalt marjane maitse, mille poolest on nad tuntud üle kogu maailma.

Kohvimarjad on käsitsi korjatud ja töödeldud orgaaniliselt. Enamik piirkonna farmereid kasvatab oma vilju varjus, mis tagab kvaliteetsema ning keskkonnasõbralikuma tootmise. 
Röstgrad: Hele röst
LR GUATEMALA San Antonio Huista Organic 0,5kg Huehuetenango asub Guatemala mäestikus Mehhiko piiril. Tänu piirkonna kõrgusele ja mitmekesisele mikrokliimale on sealt pärit kohvidel säravalt marjane maitse, mille poolest on nad tuntud üle kogu maailma.

Kohvimarjad on käsitsi korjatud ja töödeldud orgaaniliselt. Enamik piirkonna farmereid kasvatab oma vilju varjus, mis tagab kvaliteetsema ning keskkonnasõbralikuma tootmise. 
Röstgrad: Hele röst
LR GUATEMALA San Antonio Huista Organic 1kg Huehuetenango asub Guatemala mäestikus Mehhiko piiril. Tänu piirkonna kõrgusele ja mitmekesisele mikrokliimale on sealt pärit kohvidel säravalt marjane maitse, mille poolest on nad tuntud üle kogu maailma.

Kohvimarjad on käsitsi korjatud ja töödeldud orgaaniliselt. Enamik piirkonna farmereid kasvatab oma vilju varjus, mis tagab kvaliteetsema ning keskkonnasõbralikuma tootmise. 
Röstgrad: Hele röst
ESP GUATEMALA San Antonio Huista Organic 0,25kg Huehuetenango asub Guatemala mäestikus Mehhiko piiril. Tänu piirkonna kõrgusele ja mitmekesisele mikrokliimale on sealt pärit kohvidel säravalt marjane maitse, mille poolest on nad tuntud üle kogu maailma.

Kohvimarjad on käsitsi korjatud ja töödeldud orgaaniliselt. Enamik piirkonna farmereid kasvatab oma vilju varjus, mis tagab kvaliteetsema ning keskkonnasõbralikuma tootmise. 
Röstgrad: Espresso
ESP GUATEMALA San Antonio Huista Organic 0,5kg Huehuetenango asub Guatemala mäestikus Mehhiko piiril. Tänu piirkonna kõrgusele ja mitmekesisele mikrokliimale on sealt pärit kohvidel säravalt marjane maitse, mille poolest on nad tuntud üle kogu maailma.

Kohvimarjad on käsitsi korjatud ja töödeldud orgaaniliselt. Enamik piirkonna farmereid kasvatab oma vilju varjus, mis tagab kvaliteetsema ning keskkonnasõbralikuma tootmise. 
Röstgrad: Espresso
ESP GUATEMALA San Antonio Huista Organic 1kg Huehuetenango asub Guatemala mäestikus Mehhiko piiril. Tänu piirkonna kõrgusele ja mitmekesisele mikrokliimale on sealt pärit kohvidel säravalt marjane maitse, mille poolest on nad tuntud üle kogu maailma.

Kohvimarjad on käsitsi korjatud ja töödeldud orgaaniliselt. Enamik piirkonna farmereid kasvatab oma vilju varjus, mis tagab kvaliteetsema ning keskkonnasõbralikuma tootmise. 
Röstgrad: Espresso
Dein Sieg:
15%
Colombia kombo L.R 250g pakid 4 erinevat pakki In den Einkaufskorb Info
Colombia kombo L.R 250g pakid 4 erinevat pakki Colombia Aguas Claras ja Buenos Aires
Coffee People-i asutaja Annar Alas osales Kolumbia rahvuslikul kohvikonkursil kohtunikuna, kus käesolev kohv valiti finalistide hulka. Pisikeste farmide kogu kohvipartii osteti meie poolt pärast võistlust toimunud oksjonilt, kus pakkumiste tegemist vaatasid pealt ka selle sama kohvi kasvatajad. Farmerite emotsioonid väljendusid läbi õnnepisarate, nähes, kuidas nende raske töö on end ära tasunud.
 
Aguas Claras kohv pärineb Colombia väikesest piirkonnast Casanare, mis on spetsialiseerunud erikohvi kasvatamisele. Palmimetsade ja suursuguste mäestike keskel kasvatatkse kõrg-kvaliteetset araabika kohvi - Typica, mida on täiustatud juba sajandeid. Typica on kõikide kohvisortide esiisa, olles võrdne võistluskaaslane maailma parimatele kohvidele. 

Kõikidest Kolumbia kohvidest on Boyaca piirkonna omad kõige põnevamate maitsenüanssidega. Äärmiselt mitmekesine pinnas ja kliima toovad kaasa erilaadseid ja keerukaid maitseid varieeruvad isegi sama piirkonna istanduste vahel.

Ei tasu lasta end eksitada farmi nimest Buenos Aires, mis on ühtlasi ka Argentiina pealinn. Tegu on Kolumbia, Huila piirkonna kohviga, mis on oma teekonna Eestisse leidnud läbi kohaliku kohvikasvatajate föderatsiooni.

Colombia, Inga Aponte
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Colombia, Tolima 
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.
Dein Sieg:
15%
Colombia kombo L.R 500g pakid 4 erinevat pakki In den Einkaufskorb Info
Colombia kombo L.R 500g pakid 4 erinevat pakki Colombia Aguas Claras ja Buenos Aires
Coffee People-i asutaja Annar Alas osales Kolumbia rahvuslikul kohvikonkursil kohtunikuna, kus käesolev kohv valiti finalistide hulka. Pisikeste farmide kogu kohvipartii osteti meie poolt pärast võistlust toimunud oksjonilt, kus pakkumiste tegemist vaatasid pealt ka selle sama kohvi kasvatajad. Farmerite emotsioonid väljendusid läbi õnnepisarate, nähes, kuidas nende raske töö on end ära tasunud.
 
Aguas Claras kohv pärineb Colombia väikesest piirkonnast Casanare, mis on spetsialiseerunud erikohvi kasvatamisele. Palmimetsade ja suursuguste mäestike keskel kasvatatkse kõrg-kvaliteetset araabika kohvi - Typica, mida on täiustatud juba sajandeid. Typica on kõikide kohvisortide esiisa, olles võrdne võistluskaaslane maailma parimatele kohvidele. 

Kõikidest Kolumbia kohvidest on Boyaca piirkonna omad kõige põnevamate maitsenüanssidega. Äärmiselt mitmekesine pinnas ja kliima toovad kaasa erilaadseid ja keerukaid maitseid varieeruvad isegi sama piirkonna istanduste vahel.

Ei tasu lasta end eksitada farmi nimest Buenos Aires, mis on ühtlasi ka Argentiina pealinn. Tegu on Kolumbia, Huila piirkonna kohviga, mis on oma teekonna Eestisse leidnud läbi kohaliku kohvikasvatajate föderatsiooni.

Colombia, Inga Aponte
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Colombia, Tolima 
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.
Dein Sieg:
15%
Kombo NELI ESP 1 kg x 4 In den Einkaufskorb Info
Kombo NELI ESP 1 kg x 4 Espresso No3
Espresso No3 näol on tegemist Coffee People-i oma maja seguga, mis on võitnud mitmeid rahvusvahelisi pimemaitsmisi. Esimene tunnustus saabus meie loomingule 2010. aastal, mil võitsime Swissoteli blind-cuppingu ning koos sellega ka õiguse pakkuda Swissoteli külalistele iga päev pehmet espresso aroomibuketti väikestelt Kolumbia ja Guatemala kohvitootjatelt.

Colombia, Inga Aponte 
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Brasiilia, Linda 
Brasiilia Cerrado Mineiro piirkond on tuntud oma rikkaliku pinnase ja sobiva kliima poolest, mis on ideaalsed kohvi kasvatamiseks.

Konkreetne kohv on segu erinevatest araabika kohvi sortidest, mille kooskõla mõjub täidlaselt, mahlaselt ja magusalt. Alates kohvikooperatiivi esimestest päevadest on Linda olnud selle asutaja Nicolas Bellangé’i lemmik. Selle kohvi kõrge kvaliteet on aastate jooksul püsinud ning säilitanud maheda magususe, mis on Brasiilia kohvidele nii omane.

Indoneesia, Sumatra
RAJA BATAK tähendab tõlkes „Bataki kuningas“. Batakid on Põhja-Sumatral elav rahvusrühm, kel on oma keel ja kes valmistab samanimelist Indoneesia kohvi.
„Meekohv“ saadakse ubade kuivatamisel koos neid ümbritsevaga, mis annab kohvile eriti tugeva ja magusapoolse maitse.
Dein Sieg:
15%
Kombo NELI ESP 500g x 4 In den Einkaufskorb Info
Kombo NELI ESP 500g x 4 Espresso No3
Espresso No3 näol on tegemist Coffee People-i oma maja seguga, mis on võitnud mitmeid rahvusvahelisi pimemaitsmisi. Esimene tunnustus saabus meie loomingule 2010. aastal, mil võitsime Swissoteli blind-cuppingu ning koos sellega ka õiguse pakkuda Swissoteli külalistele iga päev pehmet espresso aroomibuketti väikestelt Kolumbia ja Guatemala kohvitootjatelt.

Colombia, Inga Aponte 
See eriline Kolumbia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Kolumbias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.

Brasiilia, Linda 
Brasiilia Cerrado Mineiro piirkond on tuntud oma rikkaliku pinnase ja sobiva kliima poolest, mis on ideaalsed kohvi kasvatamiseks.

Konkreetne kohv on segu erinevatest araabika kohvi sortidest, mille kooskõla mõjub täidlaselt, mahlaselt ja magusalt. Alates kohvikooperatiivi esimestest päevadest on Linda olnud selle asutaja Nicolas Bellangé’i lemmik. Selle kohvi kõrge kvaliteet on aastate jooksul püsinud ning säilitanud maheda magususe, mis on Brasiilia kohvidele nii omane.

Indoneesia, Sumatra
RAJA BATAK tähendab tõlkes „Bataki kuningas“. Batakid on Põhja-Sumatral elav rahvusrühm, kel on oma keel ja kes valmistab samanimelist Indoneesia kohvi.
„Meekohv“ saadakse ubade kuivatamisel koos neid ümbritsevaga, mis annab kohvile eriti tugeva ja magusapoolse maitse.
Dein Sieg:
15%
Aeropressi megakombo In den Einkaufskorb Info
Aeropressi megakombo Aeropress on uudne kohvivalmistamise moodus, mis ühendab endas filtrikohvi ja presskannu meetodi parimad omadused, aga võtab sama vähe aega kui espresso valmistamine.

Vaata, kuidas Norman Salumäe meie kohvist imelise aeropressi valmistab SIIT

Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.
Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Stagg Pour-Over roostevabast terasest kann, mille puhul saavad kokku puhas disain ning töökindlus.
Brew-range termomeeter, mis näitab ideaalset temperatuurivahemikku kohvi valmistamiseks. 
Optimaalse voolutugevusega ja voolujoonelise tilaga kann on ideaalne pour-over kohvide valamiseks. 
Sobib nii elektri-, gaasi- kui induktsioonipliidiga. 

Monty - maailma ilusaim kohvitass, milles kohtuvad kvaliteetne disain ja funktsionaalne mugavus. Latte tass mahutab ligi 325ml või 11 oz. 
Topelt keraamiliste "seintega" tass hoiab kohvi kauem kuumana. 
Paraboolikujuline sisemus aitab luua paremat latte kunsti. 
Tasside funktsionaalne disain aitab neid turvaliselt üksteise peal hoiustada. 
Tassidel on kaunis metalne põhi - valgetel tassidel säravat vaskset värvi ning mustadel grafiiditooni. 
Röstgrad: Hele röst
Dein Sieg:
15%
Kombo KOLM L.R 1kg x 3 In den Einkaufskorb Info
Kombo KOLM L.R 1kg x 3 Panama
Kohvikasvataja Don Anastacio Cubilla on sündinud ja kasvanud kohvi kasvatamise piirkonnas Jurutungos, mis asub Chiriqui maakonnas Lääne-Panamas.

See piirkond sobib kohvi kasvatamiseks suurepäraselt tänu täiuslikele ilmastikutingimustele ja rikkale vulkaanilisele mullastikule looduskaitse all olevatel vulkaan Baru nõlvadel, kus farm asub. Don Cubilla on perefarm, kus kõik pere liikmed panustavad parima kohvi kasvatamisse. Istanduses kasvavad ainult Catuai sordi kohvipuud.

Colombia
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Keenia
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.
 
Dein Sieg:
15%
Kombo KOLM L.R 500g x 3 In den Einkaufskorb Info
Kombo KOLM L.R 500g x 3 Panama
Kohvikasvataja Don Anastacio Cubilla on sündinud ja kasvanud kohvi kasvatamise piirkonnas Jurutungos, mis asub Chiriqui maakonnas Lääne-Panamas.

See piirkond sobib kohvi kasvatamiseks suurepäraselt tänu täiuslikele ilmastikutingimustele ja rikkale vulkaanilisele mullastikule looduskaitse all olevatel vulkaan Baru nõlvadel, kus farm asub. Don Cubilla on perefarm, kus kõik pere liikmed panustavad parima kohvi kasvatamisse. Istanduses kasvavad ainult Catuai sordi kohvipuud.

Colombia
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Keenia
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.
 
Dein Sieg:
15%
Kombo NELI L.R 1kg x 4 In den Einkaufskorb Info
Kombo NELI L.R 1kg x 4 Colombia
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Keenia
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Burundi

Kirezi kohvisegu koosneb Põhja-Burundi Ngozi provintsi parimatest valitud ubadest. Kirezi tähendab rundi keeles „ilus asi”.

Kohvi kasvatatakse peamiselt mägedes, 1600–1800 m kõrgusel merepinnast. Ngozi ja Kayanza provintsid on Burundi suurimad kohvikasvatuspiirkonnad. Punakas pinnas on viljakas ja kohvi peamine kasvuaeg langeb vihmaperioodi. 

Brasiilia
Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.

Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse neid terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.
Dein Sieg:
15%
Kombo NELI L.R 500g x 4 In den Einkaufskorb Info
Kombo NELI L.R 500g x 4 Colombia
Planadase piirkonnast Tolima lõunaosas Colombias sai 1950ndail alguse geriljaliikumine. Geriljad rajasid oma baasi Marquetalia linna ning kuulutasid piirkonna iseseisvaks vabariigiks. Aastakümneid hoidsid seda regiooni oma kontrolli all geriljad ja paramilitaarsed üksused, mistõttu olid inimröövid ja muud koledused selles piirkonnas tavapärased.

Nüüd on Planadase regioon karmist minevikust taastumas – kohvi kasvatamine aitab kohalikel elanikel edukalt tulevikku astuda. Tänu rikkale pinnasele ning kõrgetele kasvukohtadele mäestiku idaserval on see regioon ideaalne kasvatamaks meeliülendavalt maitsvat orgaanilist kohvi.

Keenia
Pärluba (peaberry) on looduslikult esinev kõrgema klassi kohviuba, mis oma kujult meenutab ovaalset pärli. Pärluba tekib, kui kohvimarjas on tavapärase kahe seemne asemel kõigest üks. Pärload on väga haruldased, moodustades umbes 5-10% maailma kohvisaagist.

Meie pärload tulevad Keenia keskosas asuvast Thika piirkonnast, kus on Keenia mäe viljakad vulkaanilised mullad. Keenia kohvi loetakse kuningaks kohvimaailmas, nagu Barolot veinimaailmas.

Burundi

Kirezi kohvisegu koosneb Põhja-Burundi Ngozi provintsi parimatest valitud ubadest. Kirezi tähendab rundi keeles „ilus asi”.

Kohvi kasvatatakse peamiselt mägedes, 1600–1800 m kõrgusel merepinnast. Ngozi ja Kayanza provintsid on Burundi suurimad kohvikasvatuspiirkonnad. Punakas pinnas on viljakas ja kohvi peamine kasvuaeg langeb vihmaperioodi. 

Brasiilia
Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.

Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse neid terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.
Dein Sieg:
15%
ÖselBirch Kasemahlad 3tk + L.R Colombia Inga Aponte 500g In den Einkaufskorb Info
Öselstuff OÜ ÖselBirch Kasemahlad 3tk + L.R Colombia Inga Aponte 500g Kasemahla kasulikkusest räägitakse legende. Vanarahvas teab rääkida, et kasemahlaga seondub kevadine sillerdav päike ning igavene noorus. Tihtipeale nimetab rahvatarkus kasemahla ka elueliksiiriks ning kasutatakse just kevadeti organismi turgutamiseks. Kasemahl sisaldab vett, glükoosi, fruktoosi, vitamiine (C, PP, karotiin), suhkruid, aminohappeid, rauda, fosforit, kaltsiumi, kaaliumi, magneesiumi, tsinki.

RUUBEN: vesi, hapendatud kasemahl*(30%) rabarberimahl* (17%), arooniamahl*, suhkur*, süsihappegaas.
Roosa ja nooruslik. Kui Roosa sündis, siis oligi ta POISTE VÄRV. Olgu pääle – see jook on rohkem nigu vanama rabarberikook. Ainult ilma koogita ning hoopis värskem ja mönusam! Ruuben märgiti ära Eesti Parima Toiduaine konkursil ja pääses Rahva Lemmiku lõpphääletusele!

Toitumisalane teave 100ml kohta:
Energia 50kJ / 12 kcal
Süsivesikud 3,2g
   millest suhkur 3,2g.
Sisaldab väheolulisel määral rasvu, valke ja soola.

MÖHHIITO: hapendatud kasemahl* (93%), mahesuhkur*, laimimahl*, piparmünt*, süsihappegaas.
Ei ole ta mohikaanlane ega MEHHIKAANLANE. Mojito on, justkui. Vöi siis rohkem sihuke vanama kodune piparmünditee – otse aiast.
Aga siinpuhul KÜLM. Natukse hapukas on kah ja MULL ka juba sees. Vaja oleks ainult rummi ja jääd!

Toitumisalane teave 100ml kohta:
Energia 71kJ / 17 kcal;
Süsivesikud 4,3g
   millest suhkur 4,3g.
Sisaldab väheolulisel määral rasvu, valke ja soola.

ASTEL: kasemahl*(93%), astelpaju*(3%), mahesuhkur*, süsihappegaas.
Torkama ta sind ei hakka. Pigem teeb mönusa pika pai, ka seestpoolt.Sest see pisike kollane astelpajumarjake, mis nii uhkelt pöösas kasvab on vitamiini-POMM. Joogi sees on ta aga uskumatult karastav!

Toitumisalane teave 100ml kohta:
Energia 71kJ / 17 kcal
Süsivesikud 4,2g
   millest suhkur 4,2g.
Sisaldab väheolulisel määral rasvu, valke ja soola.
#EV100 Vabariigi Presidendi vastuvõtu ametlik tervitusjook

HINNALE LISANDUB TAARA. 

Colombia, Inga Aponte 500g
See eriline Colombia kohv on kasvatatud ja korjatud indiaani reservaadi aladelt kohaliku Inga hõimu poolt, kes on kõige rikkalikuma kultuuri esindajad Colombias. Ingad hoiavad lähedal asuvate ning raskesti läbipääsetavate Amazonase metsade teiste hõimudega tihedat sidet, et kanda kohvi kasvatuse kõrval edasi ka iidseid traditsioone. Coffee People on teinud olulise panuse, et aidata hõimul arendada oma kohvitootmine kõrgemale tasemele ning seeläbi parandada kogukonda majanduslikke võimalusi.

Kohvi on töödeldud poolkuiv menetlusega, mis on hübriid märgmenetlusest ning naturaaltöötlusest.
Kirsi viljaliha purustatakse masinaga, kuid jäetakse suuremalt jaolt kirsi külge. Seejärel asetatakse kohv kuivama “vooditele” (pealt ja alt avatud võrkvoodid, mille peal kuivamine toimub).
Kuivamisprotsess kestab 10-12 päeva ning on kõige keskkonnasõbralikum kohvitöötlemismeetod, mis säästab kütust, elektrit ning suures koguses vett.

Maitse on eriliselt magus, tugevate puuviljaste nootidega.
Röstgrad: Hele röst
1 2 3 4 5