LR NELI 4 x 250g

LR NELI
4 x 250g

€51.67 €59.39
Sinu võit: 13%
Antud kombo sisaldab nelja erinevat Coffee People heleda röstiga kohvi. 

Guatemala, Ceiba
Maiade tsivilisatsiooni algusaegadest sümboliseerib sõna ceiba maa ja taeva vahelist seost. Huehuetenango piirkonnast pärit Ceiba kohv on kohalike väikefarmerite säästvasse ning jätkusuutlikku tootmisesse investeeritava töö vili.

Maitseprofiilist leiab rikkaliku marjase aroomi ning šokolaadi, sidruni ja vaarika alatoone, mille võtab kokku kreemjas täidlus.
Kohv, mis meenutab su lemmik-kohviku tummist šokolaadi-pähkli küpsist ning vanaema suvisest aiast korjatud mahlast tikrit.

Ecuador, ​Las Terrazza
Las Terrazzas del Pisque asub Tulipe hõredalt asustatud piirkonnas, mis on looduslik väljakutse vaid hullunud farmerile. Umbes iga 50 aasta tagant leiavad aset laastavad maavärinad ning kliima on nii kuiv, et kohvi, lavendli ja viinamarjade kasvatamiseks on vaja ehitada eraldi niisutussüsteeme. Just nii kasvatab uskumatu kohvifarmer Arnaud Causse imelise erikohvi, mis õhkab seedri ja banaanipuude varjus küpsemisest šampanja säravat maitset.

Mahlane greibiamps, mis äratab kiirelt üles iga kohvisõbra.

Etioopia, Yirgacheffe
See Yirgacheffe kohv on kasvatatud ja töödeldud Metadi poolt, kellega omakorda teeb koostööd rohkem kui 2000 kohalikku Gedebi farmerit.

Metad rajas Gedebi fermenteerimistehase, millel on tohutul hulgal eeliseid ubade töötlemisel. Töötlemise etapis näiteks varutakse kohvi kuivatamiseks rohkem aega, et luua kvaliteetne ning keeruka maitsega tulemus. Metad mõistab Gedeo piirkonna loodusrikkust ning ka sealseid murekohti, tänu millele nad propageerivad keskkonnasäästlikumaid põllumajandustavasid.

Lisaks rahastatakse kohalike teede ehitamist ja 800 õpilasega algkooli.

Colombia, La Soledad
​Elpidio Arboleda Tabares on kohvikasvataja Urrao külast Antioquias Colombia läänepoolses mäeahelikus.
Tänu suure kõrgusele ja Vaikse ookeani tuultele, on selles külas mikrokliima, mis on osutunud suurepäraseks kvaliteetsete kohvide tootmiseks!

Tänu Elpidio erilisele kohvi töötlemise viisile, kus kohvi fermenteerimise protsessis segatakse värskelt pestud kohv juba üks kuni kaks päeva töödeldud kohvidega, tulevad tema kohvides esile väga omapärased maitseomadused.
+ - Lisa korvi
Vaata siia

Vaata lisaks: