Brasiilia

Brasiilia

Soares

Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.

Antud kohvil, mis tunnistati 2018. aastal Cerrado Mineiro kohvivõistlusel koguni 2. koha vääriliseks on väga keeruline töötlemisprofiil, mis koosneb kolmest kuivatamisprotsessist: esmalt kuivatatakse kohv terrassidel, seejärel kogutakse kuhjadesse, mis säilitavad soojust ja niiskust. Viimase sammuna asetatakse kohv kuivama alt ja pealt avatud võrkvooditele, mida nimetatakse Aafrika vooditeks.

Tahan seda kohvi!

  • Regioon

    Cerrado, Brazil

  • Istandus

    Soares

  • Sordid

    Red Catuai

  • Töötlusviis

    Natural

  • Kõrgus

    1112 masl

Santa Rita

Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.

Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse neid terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.

Tahan seda kohvi!

  • Regioon

    Cerrado, Brazil

  • Istandus

    Santa Rita

  • Sordid

    Yellow Bourbon

  • Töötlusviis

    Natural

  • Kõrgus

    850 masl