Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.
Antud kohvil, mis tunnistati 2018. aastal Cerrado Mineiro kohvivõistlusel koguni 2. koha vääriliseks on väga keeruline töötlemisprofiil, mis koosneb kolmest kuivatamisprotsessist: esmalt kuivatatakse kohv terrassidel, seejärel kogutakse kuhjadesse, mis säilitavad soojust ja niiskust. Viimase sammuna asetatakse kohv kuivama alt ja pealt avatud võrkvooditele, mida nimetatakse Aafrika vooditeks.
Tahan seda kohvi!Regioon
Cerrado, Brazil
Istandus
Soares
Sordid
Red Catuai
Töötlusviis
Natural
Kõrgus
1112 masl
Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.
Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse neid terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.
Tahan seda kohvi!Regioon
Cerrado, Brazil
Istandus
Santa Rita
Sordid
Yellow Bourbon
Töötlusviis
Natural
Kõrgus
850 masl