See Huila regioonist pärit kohv on segu sortidest, mille kasvukõrgus on 1400-2000 masl. Huila regioonis toimub kohvisaagi korjamine kaks korda aastas. Põhiline korjeperiood on märtsist juunini ning teine toimub oktoobrist novembrini. Sellisel viisil on tagatud kõige värskema saagi kasutamine kohvitootmises.
Kofeiin on oast eemaldatud, kasutades looduslikku lahust etüülatsetaati, mis on valmistatud suhkruroost. Selline kofeiinieemaldusmeetod säilitab naturaalselt kohvi aromaatsed noodid. Cauca kofeiinivaba kohv sisaldab lausa 20 korda vähem etüülatsetaati kui banaanikoor!
Cauca regioon on tuntud oma kohvitootmises poolest, mis toimub kõrgel mägedes, Popayáni linna lähistel. Mägine Cauca regioon on ideaalne kvaliteetse kohvi kasvatamiseks tänu oma kõrgusele ning ekvaatori lähedusele.
Kõrged mäed kaitsevad kohvitaimi Vaikse ookeani liigniiskuse ning kagupassaatide eest. Cauca regiooni mäed tagavad stabiilse aastaringse kliima ning toidavad taimi viljaka vulkaanilise pinnasega, kus kohvitaim saab jõudsalt kasvada.
Varsti müügil!
Regioon
Cauca, Colombia
Istandus
Chévere
Sordid
Segu Colombia araabika sortidest
Töötlusviis
Märgmenetlus
Kõrgus
1400-2000 masl