Guatemala

Guatemala

Finca Meste

Jose Miguelil ja tema naisel on paar väikest maalappi, kus nad hoiavad oma kohvitaimedel teravalt silma peal, et korjata saak just siis, kui see valmis on. Kuna farmi juurde pääseb vaid hobusel, seadis Jose sinna üles kohvimarjade viljaliha eraldaja, tänu millele ta saab koju fermenteerimisse ja pessu viia juba puhastatud kohvioad.

Jose tegeleb pidevalt oma kohvi kasvatamise ja töötlemisviiside täiustamisega, et tagada kohvi veel kõrgem kvaliteet.

Tahan seda kohvi!

  • Maitsekirjeldus
    täidlus metsapähkel
    magusus piima šokolaad
    happelisus punane vein
  • Regioon

    Huehuetenango, Guatemala

  • Istandus

    Finca Meste

  • Sordid

    Bourbon, Caturra, Catuai

  • Töötlusviis

    Märgmenetlus

  • Kõrgus

    1700 – 1750m merepinnast

Espresso No3

Espresso No3 näol on tegemist Coffee People-i oma maja seguga, mis on võitnud mitmeid rahvusvahelisi pimemaitsmisi.

Esimene tunnustus saabus meie loomingule 2010. aastal, mil võitsime Swissoteli blind-cuppingu ning koos sellega ka õiguse pakkuda Swissoteli külalistele iga päev pehmet espresso aroomibuketti väikestelt Colombia ja Guatemala kohvitootjatelt.

Iga šokolaadisõbra unistus, kus maitsele annavad omakorda juurde suured krõmpsuvad soolakaramelli tükid.

Tahan seda kohvi!

  • Maitsekirjeldus
    täidlus kakao uba
    magusus soolakaramell
    happelisus aprikoos
  • Regioon

    Colombia, Guatemala

  • Sordid

    Catuai, Caturra, Typica

  • Töötlusviis

    Märgmenetlus

  • Kõrgus

    1600m merepinnast