Vala välja! #38

“Millal te viimati kakaod jõite? Meile meenusid kohe lapsepõlve õhtused kakaotassid ja 90ndatel otse pakist põske kühveldatud magustatud kakaopulber. Kutsusime endale külla kakaoeksperdid, et saada teada, mida kakaomaailmal veel pakkuda on.” 

KAS KAKAO ON ROHKEM SÖÖK VÕI JOOK?

Coffee People’i baristade koolitaja ja turundusjuht Britmarii Kroon-Kesa ning Chocokoo omanik Kristel Lankots teevad selgeks, et kakao polegi vaid ühte sorti kibe pulber või Nestle’i magus tolm. Lahkame kakaooa teekonda puult tassi ja uurime, mida kõike ühest kakaotassist leida võib. Samuti püüame teada saada, millal võiks Eestis korralik kakaorevolutsioon alata – kohvi, õlle ja napsi oma on justkui tehtud, oleks vist aeg.

Muidugi maitsesime üheskoos üle ka Austraalia tootja Nomad kakaod, mis ei sisalda säilitusaineid, kunstlikke lõhna- ega maitseaineid, piimatooteid, gluteeni ega GMOd. 

Kuula seekordset “Vala välja!” joogisaadet Delfi Taskust.