Silikoonist tampimismatt annab kohvi tampimiseks juurde stabiilsust.
Tampimismati nurk kallistab pehmelt tööpinda ka selle nurgast, muutes tampimise asukoha baristale mugavamaks ja kaitstes seda mõlkide ja kriimude eest.
Brand
Cafelat
KUIDAS KOHVI VALIDA?
KUIDAS KOHVI VALIDA
Hele röst= Presskann, pätikohv, Chemex, V60, AeroPress jne.
Crema röst e. caffe crema= täisautomaatne seade a la JURA
Espresso röst=Türgikann e. Ibrik, Moka kann või käpaga espressomasin.
Kui plaanid kohvi ise teha, siis vali kõigepealt valmistamisviisile sobiv röst. Pikema tõmbeajaga kohvijookidele – näiteks otse tassi, presskannu, filtermasinasse või Chemexisse / V60 sobib hele röst.
Lühema tõmbeajaga kohvijookidest käib vesi kohvist läbi kähku ning nendele valmistusviisidele on tume röst sobivam. Espressomasinasse, türgi ja mokka kannu sobib niisiis caffè crema või espresso röst.
Nüüd loe kohvi maitse kirjeldusi ja leia, milline neist võiks sulle meeldida. Eelistad happelisemat ja kergemat või hoopis tihedamat maitset? Vahel proovi ka midagi oma tavavalikust täiesti erinevat, nii võid leida uue lemmiku. Katseta julgelt, sest kõik Coffee People’i kohvid väärivad maitsmist.
Kui sa ei tea oma eelistusi ega oska valida, soovitame presskannu jaoks heleda röstiga Colombia uba, espressomasinale aga kohvi Keeniast. Nende põhjal saad oma maitse-eelistuse paika kalibreerida.
Kui oled harjunud kohvi nautima piimaga, soovitame proovida Guatemala päritolu kohvi.
Arvustusi veel pole