Hario käsijahvati Skerton on Hario valikust üks populaarsemaid.
Miks valida Skerton?
- Selle keraamilised terad on vastupidavad ning paremate jahvatusomadustega kui terasest terad
- Kohvi jahvatusaste on reguleeritav
- See on vastupidav ja ergonoomiline
- Silikoonist kaas tagab selle, et kohvioad jahvatis püsiks, kuid on kergesti eemaldatav
- Vajadusel võib jahvatit pesta nõudepesumasinas
- Mahutab kuni 75g kohviube ja kuni 100g jahvatatud kohvi
Kohv sisaldab aromaatseid õlisid, millel on omadus ajapikku hajuda. Jahvatatud kohvist hajuvad need oluliselt kiiremini kui kohviubadest. Pikalt ette jahvatatud kohv kaotab seega oma maitsed ja võib tunduda mõru. Seetõttu tasub kohv jahvatada värskelt enne sellest joogi valmistamist. See annab võimaluse ka retseptidega rohkem katsetada. Lisaks täidab kohvi värskelt jahvatamine toa meeldiva aroomiga.
Arvustusi veel pole