Traditsiooniline matcha vispel
– Jaapani nimetus: Chasen
– Materjal: Naturaalne, käsitsi nikerdatud bambus
– Tootmine: Valmistatud traditsiooniliste meetodite abil Jaapani järelevalve all
– Ligikaudu 80 peent välimist harjast ja peaaegu sama palju sisemisi harjaseid (erakordselt peene vahu saamiseks)
– Vahuse, kreemja matcha valmistamiseks
– Loob õhulise konsistentsi peene mullistruktuuriga
– Käepide: Ideaalselt sobitatud bambuse läbimõõt mugavaks käsitsemiseks
– Autentne teetseremoonia vahend
Hooldusjuhised
: Loputage pärast kasutamist voolava vee all
– Ärge peske nõudepesumasinas
– Kuivatage matcha vispli toel, et säilitada oma kuju
Valmistamine matchaga
1. samm: Keetke värsket, eelistatavalt pehmet vett. Laske veel jahtuda umbes 80 °C-ni: Avage veekeetja ja oodake umbes 10 minutit.
2. samm: Pange umbes 1 g matchat (2 bambuslusikatäit või ½ teelusikatäit) matcha kaussi. Valage peale umbes 80 ml vett (80 °C).
3. samm: Vahustage teed matcha vispliga siksakiliselt vähemalt 15 sekundit, kuni see vahustub. Vältige kausi põhja puudutamist.



Arvustusi veel pole