Matcha bambusvispel (chasen)

17.36

Traditsiooniline matcha vispel
– Jaapani nimetus: Chasen
– Materjal: Naturaalne, käsitsi nikerdatud bambus
– Tootmine: Valmistatud traditsiooniliste meetodite abil Jaapani järelevalve all
– Ligikaudu 80 peent välimist harjast ja peaaegu sama palju sisemisi harjaseid (erakordselt peene vahu saamiseks)
– Vahuse, kreemja matcha valmistamiseks
– Loob õhulise konsistentsi peene mullistruktuuriga
– Käepide: Ideaalselt sobitatud bambuse läbimõõt mugavaks käsitsemiseks
– Autentne teetseremoonia vahend

Hooldusjuhised
: Loputage pärast kasutamist voolava vee all
– Ärge peske nõudepesumasinas
– Kuivatage matcha vispli toel, et säilitada oma kuju

Valmistamine matchaga
1. samm: Keetke värsket, eelistatavalt pehmet vett. Laske veel jahtuda umbes 80 °C-ni: Avage veekeetja ja oodake umbes 10 minutit.
2. samm: Pange umbes 1 g matchat (2 bambuslusikatäit või ½ teelusikatäit) matcha kaussi. Valage peale umbes 80 ml vett (80 °C).
3. samm: Vahustage teed matcha vispliga siksakiliselt vähemalt 15 sekundit, kuni see vahustub. Vältige kausi põhja puudutamist.

Brand

Ronnefeldt

KUIDAS KOHVI VALIDA?
Be the first to review “Matcha bambusvispel (chasen)”

Arvustusi veel pole