Valitud kakaofarmidest hangitud kvaliteetsemad kakaooad. Kõrge kakaovõi sisaldus annab rikkaliku šokolaadise maitse ja mõnusa tekstuuri.
Koostisosad: kakao, roosuhkur
Ei sisalda säilitusaineid, piimatooteid ega gluteeni.
Kuidas valmistada: 2 teelusikat või 20 g kakaopulbrit, 170 ml piima. Kuumuta piim, kuid ära lase keema; pane tassi vajalik kogus kakaod ja kaks teelusikat kuuma piima ning sega, kuni kakao on täielikult lahustunud; lisa aeglaselt ülejäänud piim; naudi!
Toiteväärtus 100g kohta
Energia 1650 kJ
Rasvad 3,6 g
millest küllastunud 2,2 g
Süsivesikud 81,1 g
millest suhkrud 75,2 g
Valgud 4,8 g
Naatrium 65 mg
Arvustusi veel pole