Velvetine kuum šokolaad vastutustundlikult hangitud Trinitaria kakaoubadest otse Dominikaani kakaofarmeritelt. Piimaga segatuna tõusevad esile nende kakaoubade loomulikud maitsed: mahe mandel, roheline paprika ja mesi.
Koostisosad: kakao ja toorsuhkur.
Ei sisalda säilitusaineid, kunstlikke lõhna- ega maitseaineid, piimatooteid, gluteeni ega GMOd. Vegan.
Kuidas valmistada: 2 teelusikat Dominikaani kakaopulbrit, 200 ml piima. Kuumuta ¼ piimast, kuid ära lase keema; pane tassi kakao ja piim ning sega, kuni kakao on täielikult lahustunud; nüüd kuumuta ülejäänud piim ja seejärel lisa see kakaole; naudi!
Toiteväärtus 100g kohta
Energia 1280 kJ
Rasvad 6 g
millest küllastunud 3,8 g
Süsivesikud 53 g
millest suhkrud 45 g
Valgud 12,4 g
Soodium 22 mg
Arvustusi veel pole