Tee, mis sa teed – peaasi, et sinna kõrvale jood head teed.

1823. aastal Saksamaal asutatud teemaja Ronnefeldt on üks maailma vanimaid omasuguste seas. Juba 19.sajandil varustas teemaja oma kvaliteetse teega mitmeid nimekaid aadlikke Venemaal ja Euroopas, kerkides ka Vene tsaari teevarustajaks.

Täna on Ronnefeldti teed saadaval peamiselt luksushotellide ja restoranide valikus rohkem kui 70 riigis

Ronnefeldti teemaja paneb oma teede kvaliteedile rõhku tee korjamisest selle töötlemiseni. Teemaja teeb koostööd valitud teeistandustega üle maailma, kus teesid korjatakse käsitsi. Igalt teetaimelt nopitakse vaid pung ja kaks tipmist lehte, mis on teetaime noorimad ja mahedamaitselisemad osad. Nii kindlustab Ronnefeldt oma teede maheda maitse! Edasi töödeldakse teesid väga hoolikalt ja keskkonnasäästlikult.

PLASTIKUVABA RONNEFELDT TEEDE PAKENDAMINE 21. SAJANDIL

2021. aasta lõpuks on kõik Ronnefeldt teemaja pakendid valmistatud 100% jätkusuutlikest materjalidest. See tähendab, et kõiki pakendeid saab kas ümber töödelda või on need komposteeritavad. Ronnefeldt näeb ränka vaeva, et vähendada kasutuses olevate materjalide kogust, aga tagada endiselt teede kõrge

JÄTKUSUUTLIKKUS EHK ARMASTUSEST MEIE PLANEEDI JA TEEDE VASTU

Plastik on tõsine probleem inimestele, keskkonnale ja kliimale. Plastiku tootmine nõuab väga palju looduslikke ressursse.

Suurtes kogustes kulutatakse fossiilseid materjale, tootmise käigus tekib palju prügi ning saateained, mis selle käigus eralduvad on tervisele kahjulikud. Aina rohkem inimesi on muutunud teadlikumaks ning soovivad kasutada keskkonnasõbralikke alternatiive.

Kliendid soovivad leida teisi keskkonda vähem koormavaid viise, kuidas endiselt nautida kvaliteetset teed ilma süütundeta. See on Ronnefeldt teemaja ambitsioon, tulla vastu teie soovile ning jätta tulevastele generatsioonidele toimiv ökosüsteem.

PLASTJÄÄTMED NING SELLE TAGAJÄRJED

Plastjäätmed on probleem, mis mõjutab meid kõiki. Meie ookeanidesse satub igal aastal rohkem kui kümme miljonit tonni prügi.

Umbes 75 protsenti mereprügist on plastik. Kümned tuhanded mereloomad neelavad hulpivaid  tükke alla või takerduvad plastikprügi külge, mis põhjustavad neile tõsiseid vigastusi, mis saab neile kahjuks tihti ka saatuslikuks. Lisaks, plastik ei hävine kunagi lõplikult, mis  omakorda tähendab, et plastikut on kõikjal.

VÄLDI JA PARANDA TÄNU KESKKONNASÕBRALIKELE ALTERNATIIVIDELE

Et sellele probleemile vastu hakata liigub Ronnefeldt teemaja uues suunas, vähendades kogu kasutuses olevate pakendite kogust. Kus võimalik, seal kasutavad nad optimaalselt kogu pakendimaterjali ära. Kui pakendamine on vajalik, peab see olema valmistatud täiesti ümbertöödeldavast või biolagunevast materjalist. Nende järgmine kõige olulisem punkt on säilitada Ronnefeldt teede kvaliteeti.

TEAVOLOPE JÄTKUSUUTLIK PAKENDAMINE

Ronnefeldt soovib leida uusi ja paremaid pakendeid, mis säilitavad nende teede suurepärast maitset ning aroomi. Selle tarbeks testitakse pideval uusi pakendeid ökoloogiliselt toodetud pakendeid ning põhifookuseks on tooraine jätkusuutlikkusel. Ökosõbraliku alternatiivina on kasutusse tagasi tulnud paberipakendid nimetusega Sappi Seal. Need Teavelope teepakid on valmitatud paberist, mis on omakorda toodetud jätkusuutlikest puiduallikatest.