Ostukorvi ülevaade

Ostukorv on tühi!

Toodete vaatamiseks siin, lisa need ostukorvi

Basket

Blogi

COFFEE PEOPLE: VÄIKEETTEVÕTTE EDU PEITUB MULTITALENTIDES

COFFEE PEOPLE: VÄIKEETTEVÕTTE EDU PEITUB MULTITALENTIDES

Coffee People’i eesmärk on muuta kohvi päritolu selgemaks ning näidata otse ja ausalt, millises farmis on kohv kasvatatud.

Piia Võrk

Koolitaja ja HoReCa müügiesindaja
Coffee People Colombia hele röst & The Bees

JUST SEE ON ÜKS ERILISEMAID KOHVISID EESTIS

Coffee People otsib kogu maailmast haruldasi kohviistandusi. Otsingud on olnud vägagi viljakad.

Autor: Piia Võrk

pH tasemed erinevates vedelikes

MIS HAPPELISUS ON KOHVIS?

Kvaliteetse röstimise käigus on oluline leida tasakaal happelisuse, täidluse ning magususe vahel.

Autor: Piia Võrk

Coffee people espresso Guatemala

KUIDAS PUHUTAKSE ERIKOHVILE SISSE HING JA MAITSE?

Igal kohvisordil on oma lugu ja nägu ning kohvi maitset kujundavaid tegureid on üsna mitu.

Autor: Piia Võrk

Mis on robusta?

MIS ON ROBUSTA?

Robusta ehk Coffea canephora on suuruselt teine kohvipuuliik, mis on laialdaselt levinud Vietnamis, Indoneesias ning Brasiilias.

Autor: Piia Võrk

KUIDAS TÖÖTLEMISMEETOD MÕJUTAB KOHVI MAITSET

KUIDAS TÖÖTLEMISMEETOD MÕJUTAB KOHVI MAITSET

Räägime lahti kolm peamist töötlemismeetodit ning arutame, kuidas need omakorda mõjutavad meie loodust ja ka maitset.

Autor: Piia Võrk

Kolumbia kohviistandus

KOHVI KASVATAMINE

Kohv on üks vähestest rahvusvaheliselt kaubeldud tarbekaupadest, mille tootmine ei toimu suurtes istandustes, vaid enamasti väikeettevõtjatest farmerite poolt.

Autor: Piia Võrk

ELU ON LIIGA LÜHIKE, ET TARBIDA KRÄPPI

ELU ON LIIGA LÜHIKE, ET TARBIDA KRÄPPI

Kõik inimesed, kes joovad kohvi on vähemalt kord elus saanud maitsta nii head kui halba kohvi

Autor: Piia Võrk

KUIDAS ÕIGESTI KOHVI VALMISTADA

KUIDAS ÕIGESTI KOHVI VALMISTADA

Kohvi valmistamisel on mõned üldised reeglid, millest võiks juhinduda, et saada kätte parimad maitsed:

Autor: Piia Võrk

KUI KOHV ÜLDJUHUL SULLE EI MAITSE, OLED KESKMISEST PAREMA MAITSETAJUGA

KUI KOHV ÜLDJUHUL SULLE EI MAITSE, OLED KESKMISEST PAREMA MAITSETAJUGA. KUIDAS NII?

Oma Maitse Toidujutud saates teemaks eestlaste poolt väga armastatud kohvijoomine.

Autor: Piia Võrk