Coffee people
Meist
Kohvi päritolu
Koolitused
Blogi
Rainforest Alliance
Pood
Pood
Kohviseadmed
Ärikliendile
Kontoritele
Ho/Re/Ca
Kontakt
et
ET
EN
Ostukorvi ülevaade
Ostukorv on tühi!
Toodete vaatamiseks siin, lisa need ostukorvi
Blogi
11.03.2021
Tee, mis sa teed – peaasi, et sinna kõrvale jood head teed.
1823. aastal Saksamaal asutatud teemaja Ronnefeldt on üks maailma vanimaid omasuguste seas.
Piia Võrk
Koolitaja ja HoReCa müügiesindaja
11.03.2021
MATCHA VS ROHELINE TEE
Nagu paljude vanade heade asjadega, nii on ka rohelise tee avastamise ajalugu veidi hägune.
Autor: Piia Võrk
28.01.2021
KOFEIINVABA KOHV
Tänapäeva kofeiinivaba kohv on valmistatud kohviubadest, millest kofeiin on eemaldatud enne röstimise ja jahvatamise protsesse.
Autor: Piia Võrk
21.01.2021
KUIDAS VALMIB MAAILMA PARIM KOHV?
Kvaliteetse kohvi tootmine nõuab aega, teadmisi ning oskusi. Üks asi on valmis saada maailma parima kohviga, teine asi on see muuta tarbijale atraktiivseks ning vajalikuks.
Autor: Piia Võrk
6.01.2021
COFFEE PEOPLE: VÄIKEETTEVÕTTE EDU PEITUB MULTITALENTIDES
Coffee People’i eesmärk on muuta kohvi päritolu selgemaks ning näidata otse ja ausalt, millises farmis on kohv kasvatatud.
Autor: Piia Võrk
18.12.2020
JUST SEE ON ÜKS ERILISEMAID KOHVISID EESTIS
Coffee People otsib kogu maailmast haruldasi kohviistandusi. Otsingud on olnud vägagi viljakad.
Autor: Piia Võrk
7.12.2020
MIS HAPPELISUS ON KOHVIS?
Kvaliteetse röstimise käigus on oluline leida tasakaal happelisuse, täidluse ning magususe vahel.
Autor: Piia Võrk
7.12.2020
KUIDAS PUHUTAKSE ERIKOHVILE SISSE HING JA MAITSE?
Igal kohvisordil on oma lugu ja nägu ning kohvi maitset kujundavaid tegureid on üsna mitu.
Autor: Piia Võrk
18.11.2020
MIS ON ROBUSTA?
Robusta ehk Coffea canephora on suuruselt teine kohvipuuliik, mis on laialdaselt levinud Vietnamis, Indoneesias ning Brasiilias.
Autor: Piia Võrk
4.11.2020
KUIDAS TÖÖTLEMISMEETOD MÕJUTAB KOHVI MAITSET
Räägime lahti kolm peamist töötlemismeetodit ning arutame, kuidas need omakorda mõjutavad meie loodust ja ka maitset.
Autor: Piia Võrk
1
2
3
4
5